Galetes

Política de galetes (Cookies)

Avisem que en aquest lloc es poden utilitzar galetes quan l'usuari navega per les diferents pàgines del lloc. Durant l'ús de la nostra pàgina web acceptes i autoritzes expressament l'ús de galetes, d'acord amb la nostra política de privacitat.


Què són les galetes?


Una galeta és un fitxer molt petit que es descarrega a l'ordinador / smartphone / tablet de l'usuari en accedir a determinades pàgines web per a emmagatzemar i recuperar informació sobre la navegació que s'efectua des d'aquest equip. Per conèixer més informació sobre les galetes, el convido a accedir a l’enllaç.


Per a què serveixen les galetes?


La utilització de les galetes té com a finalitat exclusiva recordar les preferències de l'usuari (llengua, país, inici de sessió, característiques del seu navegador, informació d'ús de la nostra web, etc.)


Recordant les seves preferències sabrem les característiques de l'ordinador que està fent servir i així podrem oferir-li una millor experiència de navegació. Les galetes poden ajudar al nostre lloc web a distingir el navegador de l'usuari com a visitant anterior i així guardar i recordar les preferències que puguin haver-se establert mentre l'usuari estava navegant pel lloc, personalitzar les pàgines d'inici o identificar quins sectors d'un lloc han estat visitats ".


Així mateix poden ser utilitzades per obtenir informació sobre el trànsit dins el propi lloc i estimar el nombre de visites realitzades.


Normalment els llocs web utilitzen les galetes per obtenir informació estadística sobre les seves pàgines web. Recordeu que recollim dades sobre els seus moviments i ús de la nostra web com dades estadístiques, no personals.


Tipus i finalitats de les galetes


A continuació es presenta una llista de les galetes que pot trobar en el nostre lloc web i una breu descripció de la seva finalitat. Li assegurem que cap d'elles conserva informació d'identificació personal sobre vostè. Algunes galetes personalitzen la seva visita, altres recorden les seves preferències, mentre que altres només ens proveeixen estadístiques dels visitants.

GALETES PRÒPIES (del nostre proveïdor web)

Estrictament necessàries

Sessió, registre, navegació

Gestió del registre, garantir els recursos del servidor per  a la navegació

GALETES DE TERCERS (la informació recollida a continuació ha estat facilitada per aquests tercers)

Analítiques Google Analytics

Nombre de visites, pàgines o seccions visitades, temps de navegació, llocs visitats abans d'entrar en aquesta pàgina, detalls sobre els navegadors usats.

Informes estadístics sobre el trànsit del lloc web, la seva audiència total i procedència.

GALETES SOCIALS

Facebook, Twitter, Google+

Links creats per connectar amb els perfils socials

Serveix per facilitar la difusió dels continguts del web en xarxes socials amb un sol link.

(*) La informació obtinguda a través d'aquestes galetes no poden ser identificades per usuari.

 


Salvaguardes de protecció


L'usuari pot configurar el seu navegador per acceptar, o no, les galetes que rep o perquè el navegador li avisi quan un servidor vulgui guardar una galeta o esborrar-les del seu ordinador. Podeu trobar les instruccions en la configuració de seguretat en el seu navegador web.


Pot fer ús de la secció "Ajuda" que trobareu a la barra d'eines de la majoria de navegadors per canviar la configuració del seu ordinador, però, algunes de les característiques dels nostres serveis online poden no funcionar o poden resultar més complicades d'accedir si rebutja totes les galetes.


Molts navegadors permeten activar un mode privat mitjançant el qual les galetes s'esborren sempre després de la seva visita. Depenent de cada navegador, aquesta manera privat pot tenir diferents noms, InPrivate,  Navegació Privada, Incògnit, Oculta.


Si us plau, llegiu atentament la secció d'ajuda del seu navegador per conèixer més sobre com activar el "mode privat". Podrà seguir visitant la nostra web encara que el seu navegador estigui en "mode privat", tot i això, l'experiència d'usuari pot no ser òptima i algunes utilitats poden no funcionar.